PROSINAC U NAŠOJ ŠKOLI

Uzbudljiv prosinac  je iza nas.

Uz učenje za ispite, stigli smo plivati, biti kreativni i humanitarni.

Učenici 5. razreda uspješno su završili školu plivanja.

Veliki i mali članovi školske zadruge „Mravac“ izrađivali su kreativne predmete za školski sajam koji je uspješno odrađen prošli tjedan. Dio zarade uplatili smo Unicefu za projekt „Škole za Afriku“.

Nakon sajma „bacili smo se“ na pečenje suhih kolačića kako bi 130 korisnika projekta „Srcem za njih – Zaželi 2“ razveselili za Božić slatkim paketićem.

Članovi školskog volonterskog kluba Nevna su uz pakiranje kolačića, organizirali i prikupljanje namirnica za Socijalnu samoposlugu u Đakovu.

Školski zbor razveselio nas je snimkom svojih božićnih pjesama.

Iznenadio nas je i dolazak Djeda Božićnjaka koji je darivao prisutne poklončićima koje je osigurala Općina Levanjska Varoš.

Šećer na kraju je školska akcija „Knjiga pod bor“  u sklopu koje smo svakom učeniku poklonili knjigu. Smatramo da je uvijek, ali posebno u godini čitanja, knjiga najbolji poklon za Božić. Od srca zahvaljujemo našim sponzorima – Školskog knjizi, Alfi i Profilu na darovanim knjigama.

Učenici i djelatnici škole žele sretan i blagoslovljen Božić svim roditeljima, bakama, djedovima te ostalim mještanima i prijateljima škole.

Tekst napisala pedagoginja Ivana Kaluđer