ORGANIZIRANJE NASTAVE U RAZDOBLJU OD 8. 11. DO 12.11.2021.

Prema Preporuci Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije od 5. studenog 2021. godine organiziranje nastave od 8.- 12. studenog 2021. godine na sljedeći način:

 

  1. Za učenike osnovnih škola od 1. do 4. razreda nastava se organizira po modelu „A“ – nastava uživo u školi
  2. Za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda nastava se organizira po modelu „C“ – nastava na daljinu

Nadalje,

COVID POTVRDE
Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od 15.11. za sve zaposlenike u državnim i javnim službama i korisnike njihovih usluga obvezno je predočenje COVID-potvrde.
Konkretno za škole to znači da ste obvezni imati COVID potvrdu da biste uopće mogli ući u školu. Isto vrijedi i za svaku drugu osobu koja želi ući u školu.
Osobe koje se nisu cijepile morati će se dva put tjedno testirati. Troškove testiranja refundirati će država.
Način kontrole i dostave COVID potvrda poslodavcu na kontrolu još nije definiran. Najvjerojatnije ćete mi morati dostaviti skeniranu ili fotografiranu potvrdu s vidljivim QR kodom e-mailom.
Oni čija potvrda će vrijediti samo na temelju testiranja morati će dostavljati novu potvrdu svaki puta nakon testiranja. Ali o tome ću konkretno kad se bude znalo više tehničkih detalja o provjeri potvrda zaposlenika kao i onih koji kao posjetitelji ili roditelji žele ući u školu.
Oni koji neće imati valjanu COVID-potvrdu neće moći ući u školu, a posljedično znate što to znači na primjeru onih koji su u zdravstvenom sustavu i sustavu socijalne skrbi ostali bez posla.

Epidemiološka situacija u državi je jako ozbiljna, stoga Vas sve molim za razumijevanje i pridržavanje preporučenih mjera. Molim Vas sve da se cijepite i potpomognete da ova pandemija bude pod kontrolom!

Budite zdravi i razumni!

Ravnateljica: Nataša Šego